Lægehuset er en kompagniskabspraksis, hvilket betyder at du som patient er tilmeldt lægehuset og ikke den enkelte læge. Du kan naturligvis altid bestille tid hos en bestemt læge, men i akutte tilfælde kan det være nødvendigt at vælge den eller de læger, der er tilrådighed på det pågældende tidspunkt.

I lighed med mange andre lægeklinikker, har vi ofte uddannelseslæger, da vi fungerer som efteruddannelsessted for læger, som planlægger at blive praktiserende læger eller hospitalslæger. Uddannelseslægen arbejder tæt sammen med en kollega fra lægehuset, der står som garant for, at det sundhedsfaglige arbejde er korrekt.

Ved ankomst bedes du registrere dig ved at “køre” dit sygesikringskort igennem terminalen, inden du tager plads i venteværelset. Der skal  lyde 2 bip. Du skal altid medbringe dit sygesikringskort, når du skal til lægen. Hvis du har mistet dit sygesikringskort, eller det er gået i stykker, skal du henvende dig hos din kommune, for at få det erstattet.

Ved kørekortfornyelse, nogle vaccinationer og attester m.v. skal du betale ved registrering. Hvis du er i tvivl om betalingen bedes du venligst kontakte os eller se under relevante punkt her på hjemmesiden.

Vi modtager ikke betalingskort. Venligst medbring kontanter eller du kan betale via MobilePay.